Θέλετε να μειώσετε το κόστος μιας μετακόμισης; Η κοινή κίνηση είναι για εσάς!


Η οικονομική κρίση μας έμαθε να μειώνουμε τα απόβλητα, να επαναχρησιμοποιούμε προϊόντα και να μοιραζόμαστε υπηρεσίες. Δεν είναι τυχαίο, στην πραγματικότητα, εάν, τα τελευταία χρόνια, είμαστε μάρτυρες της επιτυχίας της λεγόμενης «κοινής οικονομίας» που επιτρέπει, για παράδειγμα, να μοιράζεστε το αυτοκίνητό σας με άλλους επιβάτες με εξοικονόμηση καυσίμου και τη συνολική τιμή Το ταξίδι. Η συνεργατική οικονομία μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου αυτού των μετακομίσεων. Ενώ πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να βασίζονται στο να το κάνεις μόνος σου, προσπαθώντας να εξοικονομήσεις το κόστος πρόσληψης επαγγελματιών, από την άλλη πλευρά, όλο και περισσότεροι άνθρωποι εξετάζουν την επιλογή της λεγόμενης «κοινής κίνησης». Περί τίνος πρόκειται? Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα;


Κοινοποίηση για αποθήκευση


Εάν επιλέξετε μια κοινή οικονομική μετακόμιση επιλέγετε να μοιραστείτε τα διάφορα στάδια της μετακόμισης, μοιράζοντας την τιμή της μεταφοράς με άλλο ή άλλα άτομα. Τα τελευταία χρόνια, αρκετές εταιρείες προσφέρουν αυτήν την επιλογή και ασχολούνται με την εύρεση άλλων πελατών που σκοπεύουν να μετακομίσουν στην ίδια περιοχή και την ίδια περίοδο. Το σημαντικό, επομένως, είναι ότι η εταιρεία είναι σε θέση να βρει ένα άλλο ή περισσότερα θέματα που είναι πρόθυμα να μοιραστούν την κίνηση και με τα οποία συμπίπτουν διαφορετικά στοιχεία όπως ο προϋπολογισμός και η περιοχή.


Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του τύπου κίνησης είναι η εξοικονόμηση. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, στην πραγματικότητα, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 70% σε σύγκριση με μια κίνηση που πραγματοποιείται μεμονωμένα. Η βελτιστοποίηση των χώρων των οχημάτων και η δυνατότητα επιμερισμού του κόστους των ενοικίων και των καυσίμων, επιτρέπουν τη σημαντική μείωση του συνολικού κόστους. Με αυτόν τον τρόπο, επιπλέον, θα είναι επίσης δυνατό να μειωθεί η ποσότητα καυσίμου που απαιτείται, οι ρυπογόνοι εκπομπές CO2 και ως εκ τούτου να πραγματοποιηθεί μια κίνηση που έχει πραγματικά μικρό αντίκτυπο στο περιβάλλον, αποφεύγοντας την κυκλοφορία σχεδόν άδειων φορτηγών ή μεταφορέων.


Προσοχή στην οργάνωση και την ευελιξία


Επίσης σε αυτή την περίπτωση, ο νούμερο ένα κανόνας κάθε κίνησης που σέβεται τον εαυτό του είναι η οργάνωση, η οποία πρέπει να είναι τέλεια όχι μόνο από την πλευρά της εταιρείας που έχουμε προσλάβει αλλά και από την πλευρά μας. Είναι επίσης απαραίτητο να είστε εξαιρετικά ευέλικτοι για να περιμένετε να βρει η εταιρεία ένα άτομο που θέλει να μοιραστεί τη μεταφορά. Η επιτυχία της κίνησης, φυσικά, δεν θα εξαρτηθεί μόνο από τον οργανισμό σας αλλά και από αυτόν της επιλεγμένης εταιρείας. Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μόνο με εξειδικευμένες και αξιόπιστες εταιρείες, οι οποίες είναι σε θέση να προγραμματίσουν μια κίνηση για πολλούς πελάτες ταυτόχρονα. Χωρίς κοινή χρήση και αποτελεσματική οργάνωση, η κοινή κίνηση θα κινδυνεύσει να μετατραπεί σε καταστροφή.